Städfirma Helsingborg pris

Välkommen till Hushållsakuten, din pålitliga städfirma i Helsingborg. När det kommer till att hitta en prisvärd och effektiv städtjänst, förstår vi att kostnaden spelar en stor roll. Därför strävar vi efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Oavsett om du behöver regelbunden hemstädning, en grundlig storstädning eller specialiserad företagsstädning, erbjuder vi transparenta prissättningar som speglar vår höga servicenivå och pålitlighet. På Hushållsakuten anpassar vi våra tjänster efter dina specifika behov och budget, allt för att du ska få bästa möjliga värde. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert eller läs vidare för att utforska våra prispaket och hitta en städlösning som passar just dina förutsättningar i Helsingborg. Låt oss göra din vardag enklare och ditt hem skinande rent!

Vad kostar storstädning i Helsingborg?

Flyttstädning 0-64 Kvadratmeter – 1795 Kr
Flyttstädning 65-79 Kvadratmeter – 1995 Kr
Flyttstädning 80-99 Kvadratmeter – 2195 Kr
Flyttstädning 100-110 Kvadratmeter – 2495 Kr
Flyttstädning 111-119 Kvadratmeter – 2695 Kr
Flyttstädning 120-130 Kvadratmeter – 2995 Kr
Flyttstädning 131-140 Kvadratmeter – 3185 Kr
Flyttstädning 141-150 Kvadratmeter – 3395 Kr
Flyttstädning 151-160 Kvadratmeter – 3495 Kr
Flyttstädning 161-170 Kvadratmeter – 3695 Kr
Flyttstädning 171-180 Kvadratmeter – 3999 Kr
Flyttstädning 181-190 Kvadratmeter – 4199 Kr
Flyttstädning 191-200 Kvadratmeter – 4599 Kr
Flyttstädning 200+ Kvadratmeter – Offert

Hemstädning

Ge ditt hem den omsorg det förtjänar med Hushållsakutens professionella hemstädning i Helsingborg! Vi erbjuder en detaljerad och pålitlig städservice som gör ditt hem skinande rent, fräscht och välkomnande. Vårt erfarna team använder de bästa verktygen och teknikerna för att säkerställa att varje hörn av ditt hem är fläckfritt, från kök till sovrum och allt däremellan. Välj mellan regelbunden veckostädning eller enstaka djuprengöringar baserade på dina behov och livsstil. Förlita dig på Hushållsakuten för att frigöra din tid och njut av ett prydligt hem utan stressen av att behöva städa själv. Kontakta oss idag för att skräddarsy din perfekta städlösning!

Flyttstädning

Gör din flytt smidigare med Hushållsakutens professionella flyttstädning i Helsingborg! Vi förstår stressen kring att flytta och strävar efter att göra din övergång så problemfri som möjligt. Vårt team av erfarna städare garanterar en genomgående rengöring av ditt gamla eller nya hem, enligt alla branschstandarder och med en noggrannhet som säkerställer att varje yta skiner. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och flexibla scheman för att passa din tidsplan, allt för att du ska kunna fokusera på att bosätta dig i ditt nya hem. Låt oss ta hand om städningen så att du kan ta hand om flytten. Kontakta Hushållsakuten idag för en bekymmersfri flyttstädning!

Fönsterputsning

Låt solen stråla in genom kristallklara fönster med Hushållsakutens professionella fönsterputsning i Helsingborg! Vårt team av skickliga fönsterputsare använder de senaste teknikerna och miljövänliga rengöringsmedel för att säkerställa att dina fönster blir fläckfria och skinande rena. Vi erbjuder tjänster både för privatpersoner och företag, och garanterar att alla fönster, stora som små, behandlas med största omsorg. Med vår effektiva och pålitliga service kommer ditt hem eller kontor inte bara se bättre ut, det kommer även att få en mer inbjudande atmosfär. Boka din fönsterputsning hos Hushållsakuten idag och njut av en klarare utsikt varje dag!

Storstädning

Unna ditt hem den ultimata uppfräschningen med Hushållsakutens storstädning i Helsingborg! Vårt erfarna team tar sig an varje vrå av ditt hem med precision och omsorg, och levererar en djupgående rengöring som förnyar varje rum från golv till tak. Vi fokuserar på detaljerna, från att avkalka badrumsfixturer till att rengöra köksskåp och fönster, säkerställande att ditt hem inte bara skiner rent utan även känns fräscht och inbjudande. Perfekt för säsongsmässiga renoveringar eller inför speciella tillfällen. Boka din storstädning med Hushållsakuten idag och upplev skillnaden med ett skinande rent hem!

Helsingborgs äldsta städfirma

Städfirma sedan 1983!

Vi har funnits i snart 40 år och hjälpt tusentals kunder till ett renare hem. Hör av dig om du behöver hjälp!

Våra kunder är nöjda!

“Jag har anlitat Pia som driver Hushållsakuten i flera år och är otroligt nöjd. Alltid trevlig, nogrann och en del av vår familj. Pia ger alltid det där lilla extra som gör att vårt hus känns extra fint. Rekommenderar starkt!”
Åsa
“Vi anlitade Pia på Hushållsakuten för flyttstädning och resultatet var över förväntan! Allt var fläckfritt och de var så noggranna med varje detalj. En otrolig lättnad under en stressig flyttperiod. Rekommenderar dem varmt!”
Henrik
"Efter att Hushållsakuten putsade våra fönster ser vårt kontor helt fantastiskt ut. De är punktliga, professionella och deras arbete lyser verkligen igenom. Vi är så nöjda att vi nu bokat in regelbunden städning hos dem!”
Kajsa

Kontakta oss!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hushållsakuten