Städfirma Helsingborg

Välkommen till Hushållsakuten – din pålitliga partner för professionella städtjänster i Helsingborg sedan 1982. Hos oss hittar du ett omfattande utbud av högkvalitativa städlösningar anpassade för både privatpersoner och företag. Vi erbjuder allt från noggrann hemstädning, fönsterputsning och effektiv flyttstädning till omfattande storstädning och specialiserad företagsstädning. Dessutom är vår fönsterputsningstjänst bland de mest eftertraktade i regionen, känd för sitt strålande resultat som lyser upp både hem och kontor.

Boka ditt kostnadsfria hembesök idag!

Städning 0 - 130 kvm
1795 - 2995 kr
Hem och flyttstädning
Kontakta oss för offert på dina exakta antal kvadratmeter
Kontakta nu
Städning 131 - 180 kvm
3185 - 3999 kr
Hem och flyttstädning
Kontakta oss för offert på dina exakta antal kvadratmeter
Kontakta nu
Städning 180 - 200 kvm
4195 - 4599 kr
Hem och flyttstädning
Kontakta oss för offert på dina exakta antal kvadratmeter
Kontakta nu
Städning 200+ kvm
Kontakta för offert
Hem och flyttstädning
Kontakta oss för offert på dina exakta antal kvadratmeter
Kontakta nu
Kontakta oss!
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Hemstädning Helsingborg

Ge ditt hem den omsorg det förtjänar med Hushållsakutens professionella hemstädning i Helsingborg! Vi erbjuder en detaljerad och pålitlig städservice som gör ditt hem skinande rent, fräscht och välkomnande. Vårt erfarna team använder de bästa verktygen och teknikerna för att säkerställa att varje hörn av ditt hem är fläckfritt, från kök till sovrum och allt däremellan. Välj mellan regelbunden veckostädning eller enstaka djuprengöringar baserade på dina behov och livsstil. Förlita dig på Hushållsakuten för att frigöra din tid och njut av ett prydligt hem utan stressen av att behöva städa själv. Kontakta oss idag för att skräddarsy din perfekta städlösning!

Flyttstädning Helsingborg

Gör din flytt smidigare med Hushållsakutens professionella flyttstädning i Helsingborg! Vi förstår stressen kring att flytta och strävar efter att göra din övergång så problemfri som möjligt. Vårt team av erfarna städare garanterar en genomgående rengöring av ditt gamla eller nya hem, enligt alla branschstandarder och med en noggrannhet som säkerställer att varje yta skiner. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och flexibla scheman för att passa din tidsplan, allt för att du ska kunna fokusera på att bosätta dig i ditt nya hem. Låt oss ta hand om städningen så att du kan ta hand om flytten. Kontakta Hushållsakuten idag för en bekymmersfri flyttstädning!

Fönsterputsning Helsingborg

Låt solen stråla in genom kristallklara fönster med Hushållsakutens professionella fönsterputsning i Helsingborg! Vårt team av skickliga fönsterputsare använder de senaste teknikerna och miljövänliga rengöringsmedel för att säkerställa att dina fönster blir fläckfria och skinande rena. Vi erbjuder tjänster både för privatpersoner och företag, och garanterar att alla fönster, stora som små, behandlas med största omsorg. Med vår effektiva och pålitliga service kommer ditt hem eller kontor inte bara se bättre ut, det kommer även att få en mer inbjudande atmosfär. Boka din fönsterputsning hos Hushållsakuten idag och njut av en klarare utsikt varje dag!

Storstädning Helsingborg

Unna ditt hem den ultimata uppfräschningen med Hushållsakutens storstädning i Helsingborg! Vårt erfarna team tar sig an varje vrå av ditt hem med precision och omsorg, och levererar en djupgående rengöring som förnyar varje rum från golv till tak. Vi fokuserar på detaljerna, från att avkalka badrumsfixturer till att rengöra köksskåp och fönster, säkerställande att ditt hem inte bara skiner rent utan även känns fräscht och inbjudande. Perfekt för säsongsmässiga renoveringar eller inför speciella tillfällen. Boka din storstädning med Hushållsakuten idag och upplev skillnaden med ett skinande rent hem!

Helsingborgs äldsta städfirma

Städfirma Helsingborg sedan 1983!

Vi har funnits i snart 40 år och hjälpt tusentals kunder till ett renare hem. Hör av dig om du behöver hjälp! Vi började faktiskt vår resa som Städfirma i Helsingborg men är idag aktiva i Ängelholm, Ekeby och Landskrona också.

Våra kunder är nöjda!

“Jag har anlitat Pia som driver Hushållsakuten i flera år och är otroligt nöjd. Alltid trevlig, nogrann och en del av vår familj. Pia ger alltid det där lilla extra som gör att vårt hus känns extra fint. Rekommenderar starkt!”
Åsa
“Vi anlitade Pia på Hushållsakuten för flyttstädning och resultatet var över förväntan! Allt var fläckfritt och de var så noggranna med varje detalj. En otrolig lättnad under en stressig flyttperiod. Rekommenderar dem varmt!”
Henrik
"Efter att Hushållsakuten putsade våra fönster ser vårt kontor helt fantastiskt ut. De är punktliga, professionella och deras arbete lyser verkligen igenom. Vi är så nöjda att vi nu bokat in regelbunden städning hos dem!”
Kajsa

Kontakta oss!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hushållsakuten