Hushållsakuten.se breddar sin verksamhet genom förvärv av Koksluckorsoderkoping.se och hyrabostad-vasteras.se

I ett spännande drag för att bredda sin verksamhet inom köksrenovering och interiördesign, har Hushållsakuten.se officiellt förvärvat domänerna Koksluckorsoderkoping.se och Hyrabostad-västerås. Detta förvärv markerar en strategisk expansion för Hushållsakuten.se, en etablerad aktör inom hushållsnära tjänster, som nu ser att stärka sin position på marknaden genom att integrera Koksluckorsoderkoping.se och hyrabostad-västerås expertis och kundbas i sin verksamhet.

Koksluckorsoderkoping.se har varit en välkänd leverantör av skräddarsydda kökslösningar i Söderköping, med ett särskilt fokus på köksluckor och skåpsrenovering. Genom detta förvärv kan Hushållsakuten.se nu erbjuda en ännu bredare palett av tjänster och därigenom tillgodose en större andel av kundbehoven inom hemförbättring och design.

Bakgrund och syfte med förvärvet

Förvärvet av Koksluckorsoderkoping.se är ett led i Hushållsakuten.ses långsiktiga strategi att expandera sin verksamhet och stärka sin marknadsposition inom segmentet för köksrenovering. “Genom integrationen av Koksluckorsoderkoping.ses tjänster och expertis inom köksluckor och renovering, förstärker vi vår förmåga att erbjuda helhetslösningar till våra kunder,” säger Maria Lundgren, VD för Hushållsakuten.se.

Fördelar för kunderna

Kunderna kommer att dra stor nytta av detta förvärv. Hushållsakuten.ses redan breda tjänsteutbud kommer att kompletteras med ännu fler specialiserade kökstjänster. Detta innebär att kunderna kan få tillgång till allt från enklare underhållsarbeten till fullständiga köksrenoveringar under ett och samma tak. “Vårt mål är att göra processen så smidig och bekymmersfri som möjligt för våra kunder,” tillägger Maria Lundgren.

Framtidsutsikter och integration

Planen framåt är att fullständigt integrera Koksluckorsoderkoping.ses verksamhet under Hushållsakuten.ses paraply. Integrationen beräknas vara slutförd inom de närmaste månaderna, under vilken tid båda företagens tjänster kommer att vara tillgängliga för kunderna. Hushållsakuten.se är fast beslutna att se till att övergången blir så sömlös som möjligt, med minimal påverkan på befintliga kunder.

Avslutande ord

Detta förvärv är en del av en större vision att förbättra och utöka de tjänster som Hushållsakuten.se kan erbjuda sina kunder. Med en kombination av erfarenhet, expertis och ett förnyat engagemang för kundtillfredsställelse, är Hushållsakuten.se väl positionerat för att möta de växande behoven hos svenska hemägare. För mer information om de nya tjänsterna eller för att boka en konsultation, besök Hushållsakuten.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hushållsakuten